centres de fisioteràpia al Bages

Fisioteràpia respiratòria a Sant Vicenç de Castellet

Centre de fisioteràpia respiratòria a Sant Vicenç de Castellet, el Bages

A Saibela som especialistes en fisioteràpia respiratòria a Sant Vicenç de Castellet. Aquesta especialitat prevé i tracta amb diferents tècniques aquelles alteracions que afecten l'aparell respiratori; és aplicable a totes les edats, des de nadons a gent gran.

La fisioteràpia respiratòria està indicada per la millora de la funció respiratòria i el drenatge de les secrecions tipus moc, amb els beneficis respiratoris que això comporta. A més a més, prevé i controla les malalties respiratòries de les persones que comencen a tenir símptomes respiratoris o dels pacients crònics que ja coneixen les seves aguditzacions i les volen evitar.

 

Aplicacions de la fisioteràpia respiratòria

Poden ser tractades patologies pediàtriques i d'adults, com bronquitis, asma, bronquiolitis, fibrosi quística, pneumònies, malaltia obstructiva crònica (MPOC), cirurgies abdominals i/o toràciques, sinusitis, atelèctasis, patologies neurològiques amb alteracions neurològiques i rehabilitació cardíaca.

 

Beneficis de la fisioteràpia respiratòria

La disminució de la durada dels processos respiratoris i del temps de medicació, la mobilització i eliminació de la mucositat, la prevenció o l'evitació de les sobreinfeccions i les complicacions respiratòries, i òbviament, la millora de la qualitat de vida.

En nadons i nens, pel fet que el seu arbre bronquial no és madur, afavoreix la normal maduració i al poder respirar millor, normalitza el seu descans a les nits i la seva alimentació, dos pilars molt importants pel seu correcte desenvolupament.