centres de fisioteràpia al Bages

Centre de fisioteràpia a Sant Vicenç de Castellet

Al nostre centre de fisioteràpia a Sant Vicenç de Castellet cuidem de la teva salut i benestar

centre de fisioteràpia Sant Vicenç de CastelletA Saibela t'ajudem a sentir-te bé, a millorar dolències, a prevenir lesions. Des del 2006, al nostre centre de fisioteràpia a Sant Vicenç de Castellet abordem el benestar de forma integral, amb tractaments encaminats a optimitzar la qualitat de vida dels nostres pacients. Som especialistes en fisioteràpia, rehabilitació, osteopatia, posturologia, psiconeuroimmunologia i teràpies alternatives, com acupuntura, kinesiotape o punció seca.

Oferim assistència privada, per mutualitats i assegurances de salut privades. Treballem amb diferents companyies asseguradores i tenim convenis amb diferents empreses i clubs esportius. Assistim als pacients amb caràcter preventiu (avaluant els riscos de lesió i oferint formació per la seva prevenció) o curatiu, tractant qualsevol tipus de lesió o postlesió per evitar possibles recaigudes.

A Saibela També col·laborem amb entitats públiques en temes de salut pública i activitat saludable, entitats esportives (clubs i federacions com la Federació Catalana de Judo i DA, campionats d'Espanya de voleibol, Titan Desert ...) i altres empreses de diferents àmbits.

Prova de la nostra professionalitat és la vinculació amb organitzacions professionals de referència, com la Societat Espanyola de Fisioteràpia Pediàtrica (SEFIP), la Societat Catalano Balear de Fisioteràpia, l'Acadèmia Catalana de Ciències de la Salut o l'Associació de Posturologia.

 

Triar-nos és una aposta segura

Professionals

Al nostre centre de fisioteràpia a Sant Vicenç de Castellet estaràs atès pel un equip de fisioterapeutes, traumatòlegs, metges acupuntors o nutricionistes. Professionals i col·laboradors titulats, en constant formació i amb una àmplia experiència. La nostra filosofia de treball dóna suport a la humanitat, la integritat i el respecte al pacient a la seva realitat biopsicosocial, sense veure-li com una mera patologia. Per això, els tractaments poden ser específics o tractat de forma multidisciplinar per la correcta resolució.

La nostra forma d'actuar és producte de l'exploració i la valoració i del seu tractament posterior, dissenyat sota les necessitats del pacient i de la patologia, buscant el camí que el professional cregui més oportú.

 

Mitjans

El nostre centre de fisioteràpia a Sant Vicenç de Castellet està sota la normativa de sanitat i totalment adaptat, sense barreres arquitectòniques. Posseeix un gimnàs, un servei, quatre despatxos d'atenció individual, una recepció amb sala d'espera, un magatzem i vestuari.

Entre el nostre inventari de aparatología tenim els més mitjans innovadors, com TENS/EMS, ultrasons, microones, magnetoteràpia, Indiba, artromotor de genoll, lliteres elèctriques ...