Centre de fisioteràpia a Sant Vicenç de Castellet

Al nostre centre de fisioteràpia cuidem de la teva salut i benestar

Centre de fisioteràpia a Sant Vicenç de Castellet

A Saibela t’ajudem a sentir-te bé, a millorar malalties i a prevenir lesions. Des de 2006, abordem el benestar de forma integral, amb tractaments encaminats a optimitzar la qualitat de vida dels nostres pacients. Som especialistes en fisioteràpia, rehabilitació, osteopatia, posturologia, psiconeurinmunologia i teràpies complementàries, com teràpies acupunturales, kinesiotape o punció seca.

Oferim assistència en l’àmbit privat, per a mutualitats i assegurances de salut privades. Treballem amb diferents companyies asseguradores i tenim convenis amb diverses empreses i clubs esportius. Assistim als pacients amb caràcter preventiu, avaluant els riscos de lesió i oferint formació per la seva prevenció, o curatiu, tractant qualsevol classe de lesió o post-lesió per evitar possibles recaigudes.

A Saibela també col·laborem amb entitats de caràcter públic en temes de salut pública i activitat saludable, entitats esportives (clubs i federacions), campionats d’Espanya de voleibol, Titan Desert, etc.) i altres empreses de diferents àmbits.

Prova de la nostra professionalitat és la vinculació a organitzacions professionals de referència, com la Societat Espanyola de Fisioteràpia en Pediàtrica (SEFIP), la Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia (SCBF), l’Acadèmia Catalana de Ciències de la Salut o l’Associació de Posturologia.

Triar-nos és una aposta segura

Professionals

Professionals i col·laboradors titulats, en constant formació i amb una àmplia experiència.

La nostra filosofia de treball es recolza en la humanitat, la integritat i el respecte al pacient en la seva realitat biopsicosocial, sense veure-li com una mera patologia. Per això, els tractaments poden variar segons el cas. Poden ser tractats de forma específica o multidisciplinari per la seva correcta recuperació.

La nostra forma d’actuar és producte de l’exploració, la valoració i del seu tractament posterior, dissenyat sota les necessitats del pacient i de la patologia, buscant el camí que el professional cregui més oportú.

Mitjans

El nostre centre de fisioteràpia a Sant Vicenç de Castellet està sota la normativa de sanitat i totalment adaptat, sense barreres arquitectòniques. Posseïx un gimnàs, un servei, tres despatxos d’atenció individual, una recepció amb sala d’espera, un magatzem i vestuari.

Entre el nostre inventari d’aparells comptem amb mitjans innovadors com TENS/EMS, ultrasons, microones, magnetoteràpia, Indiba, artromotor de genoll o lliteres elèctriques, entre altres.