Centre de fisioteràpia i rehabilitació al Bages

L’oferta més gran de tractaments de fisioteràpia al Bages, especialistes en recuperació funcional

La fisioteràpia és una professió universitària regulada amb una càrrega lectiva actual de 2.100 hores (4 anys), amb identitat pròpia dins l’àmbit sanitari. El seu objectiu és prevenir, restablir i promoure la salut de la persona. Tot això es fa a partir del retorn de la funció perduda, utilitzant mitjans físics i manuals: massoteràpia, drenatge limfàtic, teràpia manual específica, electroteràpia, magnetoteràpia, exercici terapèutic, embenatges funcionals i/o recomanacions d’estil de vida. Encara que també realitzem tècniques específiques com epte, punció seca, ones de xoc, neuromodulación i ecografia musculoesquelètica.

Els nostres tractaments de fisioteràpia al Bages no només estan indicats en la patologia traumatològica o neurològica, sinó també en la patologia pediàtrica, respiratòria, esportiva, reumatologia, sexual i ginecològica o geriàtrica.

Els nostres serveis de fisioteràpia al Bages estan a disposició de pacients particulars i clients d’assegurances privades, per asseguradora o accident de tràfic.

Fisioteràpia per accidents de tràfic

A Saibela comptem amb la qualificació de centre autoritzat pel tractament i seguiment integral de l’accidentat de tràfic, tant mèdicament com a escala rehabilitadora. Estem autoritzats per l’assistència de fisioteràpia i rehabilitació de diferents assegurances d’automòbil. Consulta’ns sense compromís.

 

Accedeix a les mútues amb les quals treballem