EPTE

Electròlisis percutània terapèutica

epte.jpg

Que és Epte2?
A Saibela apostem per les tècniques més avançades en el mercat i la seva evidència científica. És per això que podem oferir epte2. Epte2 permet diversos tractaments com són l'electròlisi percutània, els corrents transcranials i la neuromodulació entre altres.

Què és l'electròlisi percutània?
EPTE és una tècnica efectiva, ràpida en la seva aplicació, i que permet escurçar el temps de recuperació i té marcat CE sanitari que garanteix la seva aplicació.
Aquesta màquina ens permet l'aplicació tècnica consistent en l'aplicació de microcorrents galvàniques a través d'una agulla d'acupuntura accedint al teixit tou malmès com és el tendó en una tendinopatia, induint la seva autorrecuperació, sense fàrmacs. L'Electròlisi Percutània Terapèutica provoca una reacció física en el tendó.
Gràcies a la modulació d'intensitat (μA/cm2) de què disposa el dispositiu es genera una inflamació controlada, necessària per a la recuperació. Els corrents de baixa intensitat sols produeixen una lleu molèstia al pacient.
La tècnica està indicada per tota mena de pacients. Té una alta taxa d'èxit en fisioteràpia invasiva

Quins són els beneficis
L'Electrólisis Percutània Terapèutica activa la primera fase del procés regeneratiu paralitzat en una tendinopatia. Això fa que es produeixi una destrucció del teixit degenerat i es provoca una fase de resposta inflamatòria, necessària per a tot procés de regeneració. És el mateix organisme el que inicia la seva recuperació, induïda per la galvanització.

Com s'aplica?
S'aplicarà el tractament amb Epte davant una lesió tissular o si no ha funcionat el tractament conservador habitual, o bé combinat amb altres tractaments com ones de xoc, exercici terapèutic... Després del tractament, NO es deu APLICAR GEL NI PRENDRE ANTIINFLAMATORIS. Iniciarem després les sessions, exercici excèntric aplicant calor amb qualsevol mitjà.

ESTÀ INDICAT EN:
- Tendinopatia del supraespinós.
- Tendinopatia rotuliana.
- Tendinopatia Aquíl·lea.
- Epicondilitis.
- Facitis plantar.
- Ruptura de fibres.
- Pubalgies.
- Altres tipus de tendinopaties

NO ÉS RECOMANABLE aplicar Electròlisis en els següents casos:
- En pròtesi.
- Persones amb marcapassos.
- Embarassades
- Processos oncològics
- Tromboflebitis
- Afectacions cutànies
- Alteracions neurosensitives